لیست اخبار و تازه ها

29
01
ژل کیک سحر ژل امولسیفایر برای بهبود کیفیت انواع کیک هامزایا : ایجاد بافت ریز و کاملا منظم در محصول نهایی،حجم بسیار عالی، نگهداری بیشتررطوبت در محصول،افزایش ...
بیشتر بدانیم
25
05
این سمینار در تاریخ 13 بهمن ماه با حضور کارخانجات آرد در آموزشگاه نان سحر با موضوع بهبود کیفیت آرد و نان برگزار گردید. محوریت سمینار : ارزیابی آرد های ...
بیشتر بدانیم
14
01
پذیرش دانشجو در مقاطع کاردانی و کارشناسی نیمسال دوم سال تحصیلی 95-96 در دانشگاه علمی کاربردی نان سحر ✅ بدون کنکور - بدون نیاز به مدرک پیش دانشگاهی🌺🌺  ...
بیشتر بدانیم
24
08
برگزاری کارگاه یک روزه ی بازآموزی برای کارآموزان آموزشگاه نان سحر در دانشگاه علمی کاربردی نان سحر با حضور بیست نفر از کاراموزان         ...
بیشتر بدانیم
1 2 3 4 5  ...