تقدیر از نان سحر در دومین جشنواره ...

تقدیر از نان سحر در دومین جشنواره ملی سلامت غذا

دومین جشنواره ملی سلامت غذا با رویکرد ارتقاء سطح سلامت غذا و با هدف شناسایی برندهای پیشرو در تحقیق و توسعه و تولید محصولات با دورنمای سلامت غذایی در روز دوشنبه 24 آبان با حضور مقامات ارشد سازمان غذا و دارو، وزارت صمت، وزارت بهداشت، انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشورو انجمن علوم و صنایع غذایی ایران در مرکز همایش های بین المللی دانشگاه شهید بهشتی برگزار گردید. در بخش برندهای غذایی، برندهای نام آشنای صنعت غذا به معرفی جدیدترین دستاوردهای خود در زمینه تولید محصولات سلامت محور پرداختند. از آنجا که برند نان سحر همواره در حوزه پژوهش و توسعه محصولات متنوع با شعار سلامتی پیش قدم بوده است  و همچنین در راستای ارتقای سطح آگاهی، نگرش و فرهنگ تغذیه سالم در جامعه گام های ارزنده ای را برداشته است در این بخش مورد تقدیر قرار گرفت و در خاتمه همایش نیز آقای هادی خان محمدی "مدیر عامل شرکت نان سحر" مفتخر به دریافت تندیس جشنواره ملی سلامت غذا برای تولید محصول نوآورانه و فراسودمند گردیدند.